top of page

OM IMAGO FILM

Imago Film er et ambitiøst filmproduktionsselskab, som allerede har arbejdet med mange forskellige filmtyper og genrer af enhver slags. Virksomheden blev grundlagt i 2018, af, med det formål at skabe dybe fortællinger med noget på hjertet.

I hjertet af Imago Film, finder du nemlig en ildsjæl, i form af grundlægger og filminstruktør Janet Spiegel, som brænder for at fortælle gode historier, med øje for det menneskelige aspekt. Virksomheden startede ud som et kunstnerisk foretagende, og elsker stadig det kreative arbejde som der ligger i at fortælle fiktionsfilm eller dokumentarer.

 

Men vi har også åbnet øjnene for filmens rolle som virkemiddel indenfor markedsføring. Reklamer på TV er ikke noget nyt fænomen, men med den stigende digitalisering, har videoproduktionen fået en endnu vigtigere rolle, for det er efterhånden svært at sælge sit produkt, brand eller virksomhed, uden en eller anden form for kampagnevideo. Det kan du læse mere om her. Derfor har Imago Film netop også lanceret Mini Marketing, hvor vi producerer videoer med henblik på online markedsføring, og har i huset ansat folk hvis ekspertise ligger på netop digital marketing og online annoncering.

 

Kort sagt, vi tror på at film kan både røre og inspirere - men også sælge produkter!

Vi glæder os til at snakke med dig!

bottom of page