top of page

Business Title

VILKÅR ("VILKÅR")

Sidst opdateret: 01 oktober 2018

Læs disse Vilkår og Betingelser ("Vilkår", "Vilkår og betingelser") omhyggeligt, inden du bruger www.imagofilm.dk webstedet ("Tjenesten"), der drives af Imago Enterprise.

Din adgang til og brug af Tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse Betingelser. Disse betingelser gælder for alle besøgende, brugere og andre, der får adgang til eller bruger tjenesten.

Ved at få adgang til eller bruge Tjenesten accepterer du at være bundet af disse Vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af betingelserne, har du muligvis ikke adgang til Tjenesten.
 

LINKS TIL ANDRE WEBSTED

Vores service kan indeholde links til tredjepartswebsteder eller -tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af Imago Enterprise/Imago Film

Imago Enterprise har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for indhold, privatlivspolitikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester. Du anerkender endvidere og accepterer, at Imago Enterprise ikke er ansvarlig, direkte eller indirekte, for skader eller tab, der er forårsaget, eller påstås at være forårsaget af, eller i forbindelse med brug af, eller afhængighed af sådant indhold, varer eller tjenester tilgængelige på eller gennem sådanne websteder eller tjenester.

Vi anbefaler dig kraftigt at læse vilkår og betingelser og politik til beskyttelse af personlige oplysninger på tredjeparts websteder eller tjenester, som du besøger.
 

 

OPSIGELSE

Vi kan opsige eller suspendere adgang til vores Tjeneste øjeblikkeligt uden forudgående varsel eller ansvar af en eller anden grund, inklusive uden begrænsning, hvis du overtræder Vilkårene.

Alle bestemmelser i Betingelserne, der efter deres natur skulle bevares efter opsigelse, skal bevar opsigelsen, herunder uden begrænsning af ejerskabsbestemmelser, garantibeskyttelse, erstatning og ansvarsbegrænsninger.
 

LOVVALG

Disse betingelser styres og fortolkes i overensstemmelse med Danmarks lovgivning uden hensyntagen til dens konflikt med lovbestemmelser.

Vores manglende håndhævelse af nogen ret eller bestemmelse i disse betingelser vil ikke blive betragtet som en afkald på disse rettigheder. Hvis en bestemmelse i disse betingelser anses for at være ugyldig eller ikke kan håndhæves af en domstol, træder de resterende bestemmelser i disse betingelser i kraft. Disse betingelser udgør hele aftalen mellem os vedrørende vores Tjeneste og erstatter alle forudgående aftaler, vi måtte have mellem os om Tjenesten.
 

ÆNDRINGER

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at ændre eller erstatte disse Vilkår til enhver tid. Hvis en revision er et materiale, vil vi forsøge at give mindst 30 dages varsel, inden nye vilkår træder i kraft. Hvad der udgør en væsentlig ændring bestemmes efter vores skøn.

Ved at fortsætte med at få adgang til eller bruge vores service, efter at disse revisioner er trådt i kraft, accepterer du at være bundet af de reviderede vilkår. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, skal du stoppe med at bruge tjenesten.
 

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til disse betingelser, bedes du kontakte janet@imagofilm.dk

Denne aftalevilkår for Imago Film/Imago Enterprise er drevet af TermsFeed.

bottom of page