top of page
SKAL DU HAVE HJÆLP TIL DIN DIGITALE MARKETING?
MED MINI-MARKETING FÅR DU HURTIG HJÆLP TIL AT KOMME I GANG!

IMG_0759.jpg

Uanset om du er en start-up, eller en veletableret virksomhed, som har været i gang i en årrække, så er det måske først nu, at du har overvejet at markedsføre dig digitalt på de sociale medier.

Men hvor skal du starte?

Digital marketing kan være en uoverskuelig opgave, hvis ikke man har stiftet bekendtskab med det før. Heldigvis er der hjælp at hente.

Det er flere gange blevet påvist, at videoer virker exceptionelt godt på de sociale medier, som både blikfang, og til at formidle et produkt eller et brand.

Det er langt fra givet, at din virksomhed sidder inde med de ressourcer, samt den fornødne erfaring, til at lave kampagnefilm, som skal brande jeres virksomhed eller produkter. Måske har I mere end rigeligt arbejde i kerneopgaverne, til at der også er tid til at producere film.

 

Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående, så er Mini-marketing muligvis noget for dig.

 

pexels-pixabay-267399.jpg
Mini Marketing 2.JPEG

P.A.M-Modellen

Imagofilm hjælper nemlig virksomheder med deres digitale marketing, gennem vores P.A.M-løsning som, kort sagt, betyder at vi Producer din kampagnefilm
Annoncer den på de sociale medier, og 

Monitorere  kampagnen, så du kan holde styr på hvordan den performer. P.A.M-modellen giver dig altså en let tre-trins løsning, så du hurtigt kan komme i gang med din digitale markedsføring.

 

Når du booker os:

Når du booker os, vil vi tage et møde med den marketingsansvarlige i din virksomhed, hvor vi hurtigt får afstemt hvilken slags film i gerne vil lave, hvor lang den skal være, og hvad den skal indeholde. Mere grundlæggende, vil vi snakke om hvilken type virksomhed I er, og hvilke værdier I holder, således at dette afspejles i kampagnefilmen. Samtidig, så kan vi bidrage med vores viden og erfaring med filmproduktion, samt hvad der virker, når man annoncerer online.

Vi Producerer:

Vi producerer en kampagnevideo for dig til en beregnet pris (Se pris afsnittet i bunden - afhænger af længden, brug af yderligere rekvisitter og elementer – fx skuespillere). Der er naturligvis mange forskellige slags kampagnevideoer, og mange forskellige måder man kan lave dem på. Hvilken type video det skal være er helt op til dig. Vi laver både animationsfilm, Infografik og live-action.

Vi Annoncerer:

Når filmen er færdig, så lancerer vi kampagnen for dig, på den platform du ønsker, og på det aftalte budget. Det vil sige, at vi tager os af tekstforfatning (copywriting), og alle indstillingerne i forbindelse med varigheden på kampagnen, valget af målgrupper og segmentering m.m. Det eneste du behøver at gøre er, at læne dig tilbage og se din kampagne få liv på de sociale medier, og vente på at kunderne finder vej til din hjemmeside.

 

Vi Monitorerer:

Når kampagnen er lanceret, og din video samler interesse for din virksomhed, så tilbyder vi, som noget extraordinært, at monitorere din kampagne, gennem analytiske værktøjer. Dagen inden kampagnen slutter, giver vi dig letoverskuelige nøgletal på hvordan din kampagne performer, så du kan træffe en beslutning om enten at forlænge kampagnen, eller stoppe den. Yderligere kan du bruge nøgletallene til at få en bedre indsigt i hvem dine kunder er, og hvordan de demografisk er segmenteret – fx aldersgrupper, køn, bopæl osv.

Mini-marketing
Tilbud

 
Den f
ordelagtige startpris er 4995,-for hele P.A.M-modellen:

Produktionen af en video af 30 sekunders varighed,
Annoncering på en selvvalgt platform, samt også nøgletal og Monitering på kampagnens performance.

Du kan Tilkøbe 30 sekunder ekstra (1 minuts film)til 1995,- . Altså kan du få produceret en videokampagne på de socialemedie på 1 minut for sammenlagt 6990,-. Det er en meget fordelagtig pris, og samtidig behøver du ikke foretage dig noget, og kan fokusere din tid og ressourcer på dine kerneopgaver.

Det bliver ikke lettere...
'

Du kan læse mere om fordelene ved digital marketing her.

'Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon: 2085 2248 eller på E-mail: janet@imagofilm.dk

IMG_4884 Steven & Melina ved stor comput
Mini Marketing Tilbud
Se vores eksempler på
marketing-film herunder:-

bottom of page