top of page

Janet Spiegel

Mini-Marketing.jpg

Primus motor bag Imago Film er Janet Spiegal.

Janet har et professionelt netværk af filmspecialister bag sig som er med til at sikre de bedste mulige resultater. Janet er udlært på "Kort- og Dokumentarfilm" på det danske filmstudie i Lyngby, og grundlagde Imago Film i 2018.

Janet har desuden professionelle uddannelser og praktiske erfaringer indenfor film, video, redigering, lys, lyd, interviewteknik, skrivning af film manuskripter & storyboard, samt filminstruktør.

Janet har tidligere været ejer/partner i Film Nose, der leveret storytelling videoklip til marketing, promovering og kommunikation for mindre virksomheder på det global internet marked.

FILMSKABER OG VIRKSOMHEDSKONSULENT:

Janet elsker at arbejde holistisk med sine kunder, og hjælper gerne til i andre facetter omkring tilblivelsen af filmene. Hun også har en baggrund i ledelses- og organisationsudvikling, og arbejder sideløbende i et konsulenthus, som yder hjælp til HR-relaterede opgaver, forretningsstrategi og personlig udvikling. Dette har givet hende stor erfaring i at snakke med virksomheder, lytte til deres behov og problemstillinger, samt lægge en bæredygtig strategi for fremtiden. Med andre ord, så bruger hun denne erfaring i Imago Film til at hjælpe virksomhedens kunder med at afklare hvilken type film de har behov for, vælge den rigtige platform til den, og pakke den ind i den rigtige "emballage". Den skal smage godt! 

Med erfaringen med virksomhedsstrategi, marketingsstrategi og forretningsmål, er hun en erfaren sparringspartner, når det kommer til at skabe lige den produktion du har behov for, for at fremme din virksomhed, dit produkt, dit brand eller dit kunstneriske idé.

EN ILDSJÆL SOM BRÆNDER FOR FILMEN:

Ide i Janet finder man en ildsjæl med en stort behov for kunstnerisk udfoldelse. Hun er kreativ af natur, og ser filmen som et uvurderligt virkemiddel til at skabe levende historier om mennesker.

Med kreativitet som hendes top talent er Janet idérig og innovativ. Hun er er også nysgerrig om hvert enkelt menneskes historie og rolle, og begejstret for at kunne belyse deres fortælling på bedst mulig vis.

Film er følelser er et udsagn som resonere hos Janet. Således elsker hun at springe ud i nye filmprojekter, og har med sin naturlige nysgerrighed, et drive til at kaste sig ud i alle typer af film, og skabe de bedste resultater, som vil resonere med publikum.

Kontakt hende for en uforpligtende snak! 

De bedste hilsner,

Imago Film

bottom of page